BALIKESİR / İVRİNDİ - Büyükyenice İlkokulu

Büyükyenice İlkokulu

Büyükyenice Mahallesi İvrindi Balıkesir
Vizyon
Bulunduğumuz çevrede ve Büyükyenice Beldesinde başarılarımızla adımızdan söz ettirmek İSTİYORUZ. Bizler başarılı olduğumuza; yaptığımız işlerin ses getirmesiyle, yetiştirdiğimiz öğrencilerin başarılarıyla ve sosyal faaliyetlerdeki katılımcılığımız ve etkilerimiz ölçüsünde değerlendirileceği İNANCINDAYIZ. Tüm paydaşlarımızın bizden olumlu etkiler taşıdığına İNANIYORUZ. Öğrenci merkezli, teknolojik destekli, ekip ruhu benimsemiş, disiplinli, paylaşımcı ve çağdaş bir okul yaratacağımıza İNANIYORUZ. Çalışmalarımızın fark yaratacağına İNANIYORUZ.
Misyon
Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak öğrencileri ve kendimizi en iyi şekilde yetiştirme yollarına ulaşmak için varız. Türk Milli Eğitimi’nin amaçları, Atatürk ilke ve inkılâpları ve çağın gerekleri doğrultusunda tüm çalışma ve değerlerimizi paylaşarak birlikte yürüyoruz. Çağdaşlığa ulaşmak için toplumumuzu hak ettiği aydınlığa ulaştırmak için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin kullanan, toplum değerlerini benimseyen, Türklük bilincini yücelten, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte çalışarak geleceği inşa etmek için varız. Yaptığımız çalışmaların bir gün hedefine ulaşacağı inancındayız; bulunduğumuz ortamda her gün etki alanımızı genişletmekteyiz. Bizden daha iyi konumda başlamış olan diğer okullarla, çalışmalarımız sayesinde adımızdan söz ettirebilmekteyiz.
Kaloriferli
Servis ve saat başı minibüsler vardır
Yaklaşık 3000 nüfuslu, Büyükşehir sebebiyle Beldeden Mahalleye dönüşmüştür
İLÇE MERKEZİNE 25KM İL MERKEZİNE 62KM